Bewegen, ontspannen en opladen in de natuur: Ontdek de kracht van InNatuur Yoga

Ervaar yoga, Mind-Walk en IKG coaching in de prachtige natuur van Apeldoorn met persoonlijke begeleiding van Pauline Scherpenhuijsen

Heb je wel eens het gevoel dat je hoofd vol zit en je wel wat rust kunt gebruiken? Of ben je op zoek naar een manier om te bewegen en te ontspannen in de natuur? Dan is InNatuur yoga wellicht iets voor jou. Dit kleine en persoonlijke bedrijf van Pauline Scherpenhuijsen biedt yoga, Mind-Walk® en IKG coaching aan in de prachtige natuur van Apeldoorn.

Pauline heeft ruim 13 jaar ervaring als ergotherapeut en heeft zich daarnaast geschoold in onder andere yoga, ontspanning en de kracht van de natuur. Door deze achtergrond kan zij je begeleiden om in verbinding met je lichaam te komen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen in de natuur.

Het is wetenschappelijk bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur verschillende voordelen biedt. Zo verlaagt het je stressniveau, maakt het je creatiever en helpt het je weerstand te verbeteren. Tijdens de yoga in het bos bij InNatuur word je begeleid om nog dieper te ontspannen en in contact te komen met je lichaam. Dit kan bijdragen aan een gezonder lichaam en een gezonde geest. En het mooiste van alles: je hoeft niet lenig te zijn!

Naast yoga biedt InNatuur ook Mind-Walk® aan. Dit zijn thematische wandelingen waarbij verschillende oefeningen en technieken worden toegepast, zoals mindfulness, ademhaling en ontspanningstechnieken, yoga en mindset. Het is een moment voor jezelf waarin je niets hoeft en je je hoofd leeg kunt lopen. Op een leuke en ongedwongen manier leer je tools die je ook in je dagelijks leven kunt inzetten.

Kortom, InNatuur yoga is de ideale plek om te bewegen, te ontspannen en op te laden in de natuur. Of je nu op zoek bent naar een manier om tot rust te komen of juist energie op te doen, Pauline staat voor je klaar om je te begeleiden in jouw persoonlijke proces.

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail voor vragen naar info@innatuuryoga.nl of reserveer direct via Sportplein Apeldoorn!

Ontspannen verbinden met je eigen natuur

- InNatuur Yoga

Vragen over Sportplein Apeldoorn?

Heb je vragen over Sportplein Apeldoorn of het reserveren van een activiteit? Stuur ons een mail naar team@sportpleinapeldoorn.nl, dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.