OldStars bij TC Sprenkelaar

Ben jij 55+ en lijkt je het leuk om op een verantwoorde manier te tennissen?

Reserveren

Website

Tennis

TC Sprenkelaar

OldStars

Bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn kun je als 55-plusser terecht om op een verantwoorde (en gezellige!) manier in beweging te blijven. Met het OldStars initiatief dat is opgezet door het Nationaal Ouderenfonds en in samenwerking met sportclubs in Nederland, biedt TC Sprenkelaar een leuke activiteit aan voor een specifieke doelgroep. Ook dit sportaanbod kun je reserveren via Sportplein Apeldoorn.

Wat is OldStars?

Met OldStars blijf je sociaal actief en in beweging met aangepaste spelvormen die uitermate geschikt zijn voor 55-plussers.  Alle beweegvormen zijn gebaseerd op het bewezen Athletic Skills Model. Een mooie manier om actief te blijven dus!

In beweging bij TC Sprenkelaar

TC Sprenkelaars is op zoek naar ‘OldStars’ voor een tweede groep op de vrijdagmiddag. Vanwege het succes van de OldStars lessen op de maandagochtend, start de club met deze extra groep vanaf 7 april 2023.

Kun je niet meer op je gebruikelijke niveau tennissen of heb je nooit of al een hele tijd niet meer getennist, dan kun je vrijblijvend een keer aansluiten bij de maandaggroep om 10:00 uur. Gewoon om te kijken of het je leuk lijkt. Een racket heb je niet nodig, die kun je lenen bij de club.

Bij OldStars tennis begint de training met een uitgebreide warming-up, gevolgd door tennisoefeningen voor een betere coördinatie en motoriek. De training wordt afgesloten met een tennisspel waarbij iedereen mee kan doen. Het is bijvoorbeeld een optie om onderhands te serveren of om de bal twee keer te laten stuiteren. Ervaring met tennis is niet nodig. Ontmoeting met een kop koffie of een goed gesprek is altijd onderdeel van de training. Er nieuwsgierig van geworden? Mail voor vragen naar oldstarts@tcsprenkelaar.nl of reserveer direct via Sportplein Apeldoorn!

Doe mee met de clinic op 17 maart!
Op 17 maart 2023 kun je bij TC Sprenkelaar terecht voor een clinic die gegeven wordt door trainer Stefan Scheenstra. De clinic begint om 14:30.

"Bij OldStars tennis begint de training met een uitgebreide warming-up, gevolgd door tennisoefeningen voor een betere coördinatie en motoriek."

- TC Sprenkelaar

Vragen over Sportplein Apeldoorn?

Heb je vragen over Sportplein Apeldoorn of het reserveren van een activiteit? Stuur ons een mail naar team@sportpleinapeldoorn.nl, dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.