Apeldoorn in de ban van grote Paas Egg-Hunt, vind en win!

Het is tijd om je paasmandje tevoorschijn te toveren, want Sportplein Apeldoorn organiseert op maandag 1 april (tweede paasdag) een speurtocht door heel Apeldoorn. Maar deze keer zijn het geen gewone paaseieren; het zijn grote gouden eieren vol met prijzen!

Egg-Hunt

Apeldoorn

Prijzen

Gouden eieren voor de Sportplein egg-hunt

Sportplein heeft als doel om inwoners van de gemeente Apeldoorn (meer) in beweging te krijgen, en daarom dagen we Apeldoorners uit om mee te doen met een speciale Egg-Hunt. De vinders van de 10 gouden paaseieren staan geweldige prijzen te wachten, variërend van exclusieve wedstrijdtickets voor de business lounge van Go Ahead Eagles tot aan cadeaubonnen en leuke dagjes weg.

 

In samenwerking met diverse lokale bedrijven, zoals Mr. Murk, Open Air Apeldoorn, SportService Apeldoorn, Malkander, Apenheul, Speelboerderij Malkenschoten en Decathlon, heeft Sportplein Apeldoorn deze actie opgezet om Pasen dit jaar extra bijzonder te maken. De paaseieren, met een formaat vergelijkbaar met dat van een handbal, zullen tijdens tweede paasdag op allerlei locaties in de stad worden verstopt. Iedereen mag meedoen en het wordt een super gave uitdaging om de verstopte eieren te ontdekken en daarmee kans te maken op fantastische prijzen.

Op de dag van de speurtocht zal Sportplein Apeldoorn verschillende hints delen op Instagram en Facebook. Daarnaast is op de website een overzicht van alle hints te vinden en worden in de app notificaties verstuurd met updates over de eieren. Dus zorg ervoor dat je de sociale media kanalen in de gaten houdt, je de notificaties aan hebt staan en de website regelmatig checkt. Wees klaar om de stad te doorkruisen op zoek naar deze kostbare schatten.


Een ei gevonden?
Mocht het je lukken om een van de gouden paaseieren als eerste te vinden, dan is het moment aangebroken om je smartphone tevoorschijn te halen. Scan de QR-code in het ei om te ontdekken welke geweldige prijs op jou wacht en volg de instructies om je prijs te claimen. Per persoon mag er één ei geclaimd worden.

Markeer maandag 1 april (nee, dit is geen grap!) in je agenda en ga samen met je vrienden of familieleden op pad! Download de app en houd deze speciale Egg-Hunt webpagina in de gaten zodat je geen enkele hint mist!

Janou op 't root

We vinden het ontzettend gaaf dat we deze Egg-Hunt samen met zoveel Apeldoornse bedrijven kunnen realiseren, en zo gezamenlijk een leuke en actieve paasdag organiseren voor inwoners.

- Janou op ‘t Root | Product Manager Move (Sportunity)

Sportplein Apeldoorn: het sport- en beweegaanbod op één centraal punt
Janou op ‘t Root: “Het doel van Sportplein is om zoveel mogelijk Apeldoorners (meer) in beweging te brengen. Dit doen we onder andere door leuke activiteiten te organiseren zoals de Egg-Hunt, maar ook door online inzicht te geven in het sport- en beweegaanbod in de gemeente”. Sportplein biedt de mogelijkheid om laagdrempelig alle activiteiten bij jou in de buurt bekijken, te filteren naar eigen wens en eenvoudig (betaalde of gratis) activiteiten reserveren. Benieuwd naar al het aanbod? Download de app in de App Store of Play Store of ga naar www.sportpleinapeldoorn.nl.