Apeldoornse Mountainbike Marathon

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert mountainbikeclub Bar-End voor de 5e keer de Apeldoornse Marathon. Net als de voorgaande marathons zijn er 2 afstanden, 70 km en 105 km met een mooi Veluws parcours.

event

Mountainbike Marathon Apeldoorn 2024
Starttijden

De starttijden voor de diverse afstanden zijn als volgt ingedeeld: om 10:00 uur zal de 105 km afstand van start gaan, gevolgd door de 70 km die 10 minuten later, om 10:10 begint. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent, klaar om de uitdaging van jouw gekozen afstand aan te gaan. 

Locatie

In 2024 zal de mountainbike marathon starten vanaf de locatie Park Berg & Bos in Apeldoorn (Apenheul). Een groot en gaaf evenemententerrein, met mogelijkheid om dichtbij te parkeren op de grote parkeerplaats van Berg & Bos. Ook zijn de voorzieningen op deze locatie gunstig, dit alles in samenwerking met Accres.

Prijzen(geld)

Onder de winnaars wordt prijzengeld verstrekt. Tijdens het evenement kan dit middels een QR-code worden opgehaald op de nog nader aan te geven locatie. 

Anders dan andere jaren maakt elke deelnemer kans op een gratis Carbon Wielset van onze sponsor 9th Wave. Deze wordt verloot onder alle gefinishte deelnemers een 9th Wave Yarrow wielset ter waarde van 1599 euro! Dus schrijf je in en zorg dat je de finish haalt! De loting gebeurt onder toezicht van de Coördinator Wedstrijd van Bar-End.

Overige informatie

Blijf op de hoogte van alle updates over de marathon en lees alle verdere informatie over dit evenement op de website van bar-end!