Sportservice Apeldoorn houdt jeugd in beweging in de voorjaarsvakantie

Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen in de voorjaarsvakantie van maandag tot en met vrijdag meedoen met beweegspellen. Sport Binky heeft een parcours uitgezet door het hele park.

voorjaarsvakantie

activiteiten

jeugd

Op verschillende locaties in Apeldoorn is in de voorjaarsvakantie wat te doen. Sportservice Apeldoorn heeft een sportief programma samengesteld voor de basisschooljeugd. De activiteiten vinden plaats van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari.

Kinderparadijs Malkenschoten | Sportservice Apeldoorn

Zo kunnen kinderen van maandag tot en met vrijdag bij Kinderparadijs Malkenschoten meedoen met tien beweegspellen. Sport Binky heeft een parcours uitgezet door het hele park. Bij de entree van het park krijgen deelnemers een plattegrond mee waar de beweegspellen op staan.

Liever sporten combineren met gamen? Dat kan bij de E-sports instuif bij De Klup op woensdag 21 februari. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar kunnen daar terecht; van lichtknoppenspel tot racen in een playseat, er is van alles te doen voor echte gamers.

Op donderdag 22 februari is er op het Zwitsalterrein de mogelijkheid om kennis te maken met sporten. Verschillende sportaanbieders hebben hun krachten gebundeld en organiseren gezamenlijk sportactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen, zoals padel, rugby, dans, handbal, kickboksen en cricket.

Vooraf aanmelden voor de activiteiten kan hier!