Bijzondere sporten in Apeldoorn

Er bestaan heel veel verschillende soorten sporten. Terwijl de traditionele sporten zoals voetbal en hockey de aandacht trekken, zijn er in Apeldoorn sporten te vinden die zeker niet over het hoofd gezien mogen worden. We duiken dieper in de wereld van deze opmerkelijke sporten.

bijzonder sporten

Bijzondere sporten ems training

EMS Training

Een voorbeeld van een unieke sport is EMS training. Bij deze unieke workout behalen je spieren binnen 15 minuten dezelfde stimulans als na een krachttraining van 3 uur in de sportschool. Dit is mogelijk door het speciale EMS pak dat gedragen wordt tijdens de training. Dit pak stuurt impulsen over het hele lichaam, wat het mogelijk maakt alle spieren tegelijk te trainen. Deze methode is toegankelijk voor veel mensen omdat er geen gebruik wordt gemaakt van apparaten of zware gewichten. Zelfs bij blessures of gezondheidsklachten blijft dit een toegankelijke en unieke manier om fit te blijven. Klik hier om een proefles te boeken!

Bijzondere sporten | Tai Chi Chuan

Tai Chi Chuan

Een andere manier van bijzonder sporten is Tai Chi Chuan, ook wel bekend als Taijiquan. Deze sport richt zich op de principes van de Chinese bewegingsleer en wordt aangeboden in Apeldoorn door Shaolin vechtsport. Taijiquan, oorspronkelijk een vechtsport uit het oude China, bevordert de gezondheid, brengt rust en verbetert de balans. De lessen richten zich op bewegingsvormen en ademhalingstechnieken.

Verlang je naar het ontwikkelen van plezier in beweging, rust, harmonie en balans?

Klik dan hier voor een proefles Tai Chi Chuan!