Sportplein geeft 10 sporters Beweegmakelaar een avondje uit op het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn

Sportplein Apeldoorn doneert 10 toegangskaarten voor het Openlucht Filmfestival aan sporters Beweegmakelaar Sportservice Apeldoorn

Openlucht Filmfestival Apeldoorn

Het doel van Sportplein Apeldoorn is om het volledige sport- en beweegaanbod van Apeldoorn overzichtelijk aan te bieden aan iedereen die in Apeldoorn wil bewegen. Daarom werken we graag lokaal samen met organisaties en evenementen om te zorgen dat steeds meer mensen Sportplein Apeldoorn weten te vinden. Dit jaar sponsoren we het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn, waar van 11 t/m 19 augustus op een scherm van ruim 200 m2 de beste, nieuwste bioscoopfilms te zien zijn. Denk hierbij aan de veelbesproken Barbie film, de spectaculaire nieuwe Indiana Jones, de animatiefilm Spiderman: Across The Spiderverse en de remake van de Disney klassieker: The Little Mermaid. Sportplein Apeldoorn zal onder andere aanwezig zijn om filmfans uit te dagen een aantal #Beweegchallenges te doen op het festivalterrein in Stadspark Berg & Bos.

Op de website en in de app van Sportplein Apeldoorn vind je alle sport- en beweegaanbieders van Apeldoorn én hun activiteiten. Eén van die aanbieders is Sportservice Apeldoorn, een organisatie die als doel heeft om sporten en bewegen voor iedereen mogelijk te maken. Sportservice Apeldoorn heeft hiervoor een jaar geleden de Beweegmakelaar in het leven geroepen. De Beweegmakelaar is er kosteloos voor mensen die deelnemen aan bijvoorbeeld een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI), of voor mensen die vanuit de huisarts of een andere zorgverlener worden doorverwezen. Maar ook als dit niet het geval is mag je altijd contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Wij vinden het bij Sportplein fantastisch dat de Beweegmakelaar al een jaar lang mensen in beweging brengt. Daarom hebben we besloten om tien kaarten voor het Openlucht Filmfestival beschikbaar te stellen aan de Beweegmakelaar. Zij zal deze verloten onder haar sporters en bewegers. We wensen de gelukkigen alvast een hele fijne filmavond toe!