Drie gratis proeflessen jeugdhockey bij AMHC

Een laagdrempelige manier te ontdekken of hockey een leuke sport is voor jouw kind!

Sportaanbod

Hockey

Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om eens te hockeyen? Of ben je zelf benieuwd of deze sport past bij jouw kind? Je kunt via Sportplein Apeldoorn snel en eenvoudig een plekje reserveren voor gratis proeflessen bij AMHC. Een leuke en laagdrempelige manier om hockey te ontdekken!

AMHC Apeldoorn proeflessen

AMHC in Apeldoorn
In Apeldoorn zijn twee hockeyclubs gevestigd: HC Ares en AMHC (Apeldoornse Mixed Hockey Club). AMHC is bijna 100 jaar geleden opgericht, in 1928, en heeft inmiddels een ledenbestand van meer dan 1.000 personen. De club is gelegen in Sportpark Orderbos.

Gratis proeflessen jeugdhockey
De zomer is officieel begonnen en dat betekent voor veel sporten ook dat de zomerstop is ingegaan. AMHC heeft vast vooruit gepland en nodigt kinderen uit om vanaf september gratis mee te trainen. Zo biedt de club een mogelijkheid om de hockeysport laagdrempelig te ontdekken. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag- en vrijdagmiddag.

Geen stick? Geen nood! Voor beginnende spelers heeft AMHC sticks beschikbaar voor als je die zelf nog niet hebt. Wil je definitief starten, dan geven we je advies welke stick bij je past. Voor een bitje (verplicht bij hockey!) zorgt AMHC.

Genoeg redenen dus om alvast een plekje te reserveren voor na de zomer! Bekijk hier het aanbod en reserveer een plek.