Reserveren via sportpleinapeldoorn.nl

Nieuw: een activiteit reserveren via de website

Reserveren

Website

Sportplein Apeldoorn

Goed nieuws! Gedurende de maand februari hebben wij niet stil gezeten en een aantal nieuwe ontwikkelingen gedaan. Sommigen hiervan zijn voor jou niet direct zichtbaar maar verbeteren op de achtergrond wel het platform. De grootste update die wij gedaan hebben is het reserveren van activiteiten via de website.

Een activiteit reserveren

Waar het voorheen alleen mogelijk was om via de Sportplein Apeldoorn app een activiteit te reserveren, kun je dit nu ook eenvoudig via www.sportpleinapeldoorn.nl doen. Filter tussen al het sport- en beweegaanbod via deze pagina en vind een activiteit die bij je past.

Om je in te kunnen schrijven voor een activiteit moet je ingelogd zijn met jouw SportID. Heb je nog geen SportID? Maak dan gratis een account aan. Dit kan ook via de website en is in enkele stappen gedaan.

Zodra je je hebt aangemeld voor een activiteit dan kun je bij je profiel, rechts boven in het scherm, je agenda openen. Hier vind je een overzicht van jouw gereserveerde activiteiten.

Sportplein Apeldoorn

"Het startpunt van jouw beweging!"

- Sportplein Apeldoorn

Vragen?

Heb je vragen over het reserveren via de website? Stuur ons een mail naar team@sportpleinapeldoorn.nl, dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.