Ontdek de gaafste sporten tijdens de TeamNL Sport Experience op 9 t/m 12 mei

Als onderdeel van het Zeepkistenfestival, zal de TeamNL Sport Experience jou en je gezin onderdompelen in een wereld van gratis sportactiviteiten.

TeamNL Sport Experience

Zeepkistenrace

Apeldoorn

TeamNL Sport Experience Apeldoorn

Op donderdag 9 mei, om 14:00 uur, vindt de landelijke aftrap plaats in Apeldoorn, in het prachtige Orderbos. Als onderdeel van het Zeepkistenfestival, zal de TeamNL Sport Experience jou en je gezin onderdompelen in een wereld van gratis sportactiviteiten. Van het scheuren over een pumptrack tot het versnellen op de atletiekbaan en het leren van volleybaltechnieken, er is voor elk wat wils, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau.

De TeamNL Sport Experience wordt gekoppeld aan topsportevenementen in zeven Nederlandse steden. Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei om 14:00 uur, vindt de landelijke aftrap plaats in het Orderbos. Neem zeker een kijkje bij de opening, waar onder andere Erben Wennemars, ambassadeur van de TeamNL Sport Experience, aanwezig zal zijn. Hij zal ter plekke een aantal woordvoerders namens partners en stakeholders van het evenement interviewen. Aansluitend kun je kijken naar een BMX-demo op de grote schans.

Meer over de TeamNL Sport Experience


Eredivisie Beachvolleybal

Maar daar houdt het niet op. Op het Zeepkistenfestival vindt op zaterdag 11 en zondag 12 mei ook de Eredivisie Beachvolleybal plaats. Ervaar de intensiteit van Nederlandse top beachvolleyballers die strijden om de overwinning. De toegang is geheel gratis.

Meer informatie


EK Beachvolleybal

De TeamNL Sport Experience en het Eredivisie Beachvolleybal zijn slechts voorproefjes van wat komen gaat tijdens het EK Beachvolleybal in Apeldoorn. Van 13 tot en met 16 augustus wordt het Marktplein omgetoverd tot een feestelijk beachvolleybalterrein waar gestreden wordt om de prestigieuze titel.

Meer informatie

 

Dus verzamel je medesportliefhebbers en kom naar het Orderbos op 9 mei om deel uit te maken van dit sportieve hoogtepunt! De activiteiten starten om 11:00 uur.