Persoonlijke video aanmoediging voor deelnemers Midwinter Marathon

Digitaal sportmarketingbureau Sportunity uit Apeldoorn maakt unieke aanmoedigingsactie mogelijk met de TRACX Cheer Zone!

Cheer Zone

TRACX

Midwinter Marathon

In het eerste weekend van februari vindt alweer de 49ste editie van de Midwinter Marathon Apeldoorn plaats. En tijdens deze editie kun je jouw hardloopheld wel op een hele bijzondere manier aanmoedigen tijdens de race, of je nou fysiek aanwezig bent of niet. Digitaal sportmarketingbureau Sportunity maakt dit mogelijk middels de ‘TRACX Cheer Zone’.

Wil jij op een unieke manier een vriend, collega of familielid aanmoedigen tijdens de Midwinter Marathon? Je kunt jouw persoonlijke videoboodschap (max 6 seconden) nu helemaal gratis inzenden via deze webpagina.

Hoe werkt het?

Bij het inzenden van jouw video, geef je ook de naam en het startnummer van jouw hardloopheld op die jij wilt aanmoedigen. Door een speciale ‘mat’ die op zo’n 50 meter voor het grote scherm in de TRACX Cheer Zone ligt, wordt gedetecteerd dat jouw hardloopheld dichtbij het scherm is, dankzij een chip dat zich bevindt in het startnummer van iedere deelnemer. Jouw ingezonden video is gekoppeld aan het startnummer, dus kan de video getoond worden, precies op het moment dat jouw hardloopheld door de TRACX Cheer Zone rent. Hoe gaaf is dat?!

TRACX Cheer Zone

TRACX is een evenementenplatform, dat ontwikkeld is door het Apeldoornse Sportunity. Het bedrijf ontwikkelt apps voor evenementen wereldwijd, zoals de Sydney Marathon, de Valencia Marathon en de Hong Kong Marathon, en nu ook voor de Midwinter Marathon in Apeldoorn. De app bevat leuke en hele nuttige functionaliteiten, zoals LiveTracking (live volgen van deelnemers tijdens de race), een selfiefunctie, en je vindt handige event informatie in de app (hier gratis te downloaden). Sportunity gaat nu nog een stapje verder tijdens de Midwinter Marathon met de TRACX Cheer Zone.

Wil je een vriend, vriendin of familielid die deelneemt aan de Midwinter Marathon ook aanmoedigen tijdens de laatste loodjes van de race? Klik hier en stuur jouw videoboodschap van maximaal 6 seconden op!