Ladies night apeldoorn

Ladies Night x Sportplein Apeldoorn

Tijdens de Ladies Night staan alle vrouwen centraal! Naast het hoogtepunt van de avond, de film ‘Barbie’, krijg je een lekker hapje en drankje en ontvangen jullie allemaal een goodiebag! Vanuit Sportplein Apeldoorn leveren wij een bijdrage hieraan: via de flyer in jouw goodiebag kun je helemaal gratis een yoga-, boks- of fitnessles boeken bij InNatuur Yoga, The Box of Hart for Her. Al deze lessen zijn speciaal voor vrouwen!

Ladies Night bezocht en wil je jouw gratis les boeken? De activiteiten vind je onderaan deze pagina en kun je direct boeken. Zorg er wel voor dat je een account aanmaakt via de Sportplein Apeldoorn app of via deze website. Wij wensen je heel veel sportplezier!

Decathlon cadeaubon Sportplein Apeldoorn

Wil jij een gratis Decathlon cadeaukaart (t.w.v. ā‚¬50) winnen?!

Hoe leuk is dat? Met deze cadeaukaart kun je straks heerlijk shoppen voor jouw favoriete sportartikelen en -accessoires bij Decathlon. Heb je al gedroomd van die nieuwe hardloopschoenen, dat hippe sportshirt, of die handige sporttas? Het is binnen handbereik!

Ja, ik wil een Decathlon cadeaukaart winnen!

Sportaanbod Apeldoorn | Sportplein Apeldoorn

Over Sportplein Apeldoorn

Sportplein Apeldoorn is het sport- en beweegplatform voor en van Apeldoorners. Met Sportplein Apeldoorn ondersteunen we inwoners met het vinden van en deelnemen aan passende sportactiviteiten.

Het doel: zoveel mogelijk Apeldoorners motiveren om (meer) in beweging te komen!

Meer over het platform