Hardlopen bij Allerdings Fit

Ontdek het hardloopaanbod van Allerdings Fit in Sportplein Apeldoorn

Allerdings fit hardlopen Apeldoorn

Hardlopen is voor veel mensen een populaire manier om aan hun gezondheid te werken en te ontspannen. Het kan echter soms lastig zijn om gemotiveerd te blijven en jezelf uit te dagen. Allerdings Fit biedt een oplossing voor dit probleem door hardlopen anders en leuker te maken.

Bij Allerdings Fit staat plezier en ontspanning tijdens het hardlopen voorop. Trainer Yvonne geeft aan dat ze het belangrijk vindt dat iedereen in zijn eigen tempo kan lopen en op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Beginnende hardlopers gaan vaak te snel van start en Yvonne leert hen hun tempo aan te passen en vol te houden. Zo wordt voorkomen dat mensen afhaken of geblesseerd raken.

Wat hardlopen bij Allerdings Fit anders en leuker maakt, zijn de onconventionele trainingsmethoden. Yvonne is creatief in het verzinnen van oefeningen en opdrachten om het hardlopen interessanter te maken. Zo ging ze een keer met haar lopers kastanjes zoeken om deze op hun hoofd te laten balanceren tijdens het rennen. Het doel was om de rompstabiliteit te verbeteren. Daarna werden er oefeningen gedaan om de stabiliteit te versterken.

Allerdings Fit werkt niet met standaarddoelen, zoals het kunnen hardlopen van 5 kilometer na 12 weken. Yvonne maakt gebruik van maatwerk en past de trainingen aan op de individuele behoeften en doelen van haar lopers. Dit zorgt ervoor dat het hardlopen bij Allerdings Fit voor iedereen toegankelijk en uitdagend is.

Als je op zoek bent naar een manier om het hardlopen leuker te maken en jezelf uit te dagen, is Allerdings Fit een goede optie. Door te werken aan je rompstabiliteit en op een creatieve manier te trainen, zul je merken dat je niet alleen fitter wordt, maar ook meer plezier beleeft aan het hardlopen.

Ervaring met hardlopen is niet nodig. Ben je nieuwsgierig geworden? Mail voor vragen naar info@allerdingsfit.nl of reserveer direct via Sportplein Apeldoorn!

Allerdings Fit sluit zich helemaal aan bij het doel van Sportplein Apeldoorn: zoveel mogelijk Apeldoorners motiveren om in beweging te komen.

- Allerdings Fit

Vragen over Sportplein Apeldoorn?

Heb je vragen over Sportplein Apeldoorn of het reserveren van een activiteit? Stuur ons een mail naar team@sportpleinapeldoorn.nl, dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.