mountainbike

Maak kans op een mountainbike!

Deze zomer lekker mountainbiken op de Veluwe? Laat bovenin deze pagina jouw gegevens achter en je maakt direct kans op een mountainbike. Download ook alvast de Sportplein Apeldoorn app en maak een account aan. Meer hoef je niet te doen!

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Decathlon Apeldoorn.

Sportplein Apeldoorn Andy van der Meijde

Sportplein op het Zeepkistenrace Festival

Ben jij erbij op 18, 19 of 20 mei? Naast leuke deuntjes en veel fun kun je terecht op ons Sportplein voor sportieve activiteiten. Doe mee aan de 10 Beweeg Challenges, probeer verschillende sporten uit en maak kans op een mountainbike! Kom jij ook? Toegang is gratis.

10 Beweeg Challenges: Doe ook mee!

Bij deze dagen we je uit om alle Beweeg Challenges te behalen! Tijdens het Zeepkistenrace Festival kun je deelnemen aan 10 korte challenges, verspreid rondom ons Sportplein. Onderin deze pagina vind je nog meer informatie over elke challenge. Als jij ze alle 10 voltooid krijg jij van ons een springtouw, gratis op te halen op het Sportplein!

Deel ook een leuke foto of video van jouw challenge met #BeweegChallenge en vergeet @sportpleinapeldoorn niet te taggen op Instagram, Facebook of LinkedIn.

springtouw

Beweeg mee en haal jouw springtouw op!

Kom langs ons Sportplein op het Zeepkistenrace Festival en doe mee aan de 10 korte challenges. Heb jij ze allemaal voltooid, dan krijg je van ons een springtouw. Wees er gauw bij, want op = op!